Frem med brætspillet: Sådan får du børnene væk fra skærmen

Børn sidder foran skærmen mange timer om dagen. De spiller på deres Ipad, telefon eller på computeren, og som forældre kan det være et frustrerende syn, da det kan være svært at konkurrere med skærmen.

Dét findes der heldigvis et godt råd for, som nænsomt og hurtigt kan få børnene til at slippe skærmen og samle sig om spisebordet. Alt, du som forældre skal gøre, er at fylde slikskålen op, tænde stearinlysene og sætte et godt brætspil frem på bordet. Det vil sprede både glæde og skabe dejlige stunder, uanset om det er børnene, der spiller sammen, eller om det er hele familien, som samles om et godt børnespil.

Læs mere Frem med brætspillet: Sådan får du børnene væk fra skærmen

Prioritér din krops velvære med en fysiurgisk massage på Østerbro i København

Vores krop er vores evige følgesvend, og det er afgørende, at vi altid passer godt på den. I dagens moderne livsstil kan mange mennesker dog opleve, at deres arbejde og livsstil ikke er i overensstemmelse med kroppens naturlige behov. Stillesiddende arbejde kan belaste ryggen, mens fysisk krævende arbejde med tunge løft kan være udmattende. Uanset hvilken type arbejde du udfører, eller hvordan du lever dit liv, er det vigtigt at give din krop den pleje, den fortjener. Her kommer fysiurgisk massage ind i billedet som en effektiv løsning.

Læs mere Prioritér din krops velvære med en fysiurgisk massage på Østerbro i København

Bedre kommunikation – prøv et samtalespil

Der er mange måder at samles på. Noget af det mest hyggelige er at samle familien omkring et sjovt spil. Samtalespil er blevet et yderst populært spil – især hos familier med børn. Samtalespil kan man spille to og to, sammen med vennerne eller med hele familien! Grundlæggende handler samtalespil om at få startet nogle gode snakke ved hjælp af samtalekort.

Læs mere Bedre kommunikation – prøv et samtalespil

Kindle og Pocketbook readers fra www.ebookreader.dk

Er der noget mere afstressende, end at sætte sig ned med en god bog, og læse i sin yndlingsstol, imens regnen trommer på ruden? Hvis du elsker at læse, er en Kindle reader eller Pocketbook læser helt sikkert noget for dig. På dem har man nemlig alle sine favorit-e-bøger lige ved hånden, hvilket kan gøre togture, flyveture og andre slags ventetider til hyggelig læsetid. Læs mere i artiklen herunder.

Læs mere Kindle og Pocketbook readers fra www.ebookreader.dk

Kakaosmør og hybenkerneolie fra Hedenhus er både økologiske og bæredygtige

Hedenhus har alt du skal bruge til dufte, kropspleje og kosmetik. Hos dem kan du finde økologiske æteriske olier som bl.a. hybenkerneolie. Det er også der, du finder både uraffineret og duftreduceret kakaosmør. På siden kan du desuden hurtigt finde frem til opskrifter på kosmetik, kropspleje og andet. Alt du skal bruge til opskrifterne, finder du hos dem.

Læs mere Kakaosmør og hybenkerneolie fra Hedenhus er både økologiske og bæredygtige

Stigrus, brudsten og mange andre råstoffer til dine udendørs projekter

Virksomheden E. Krag Råstoffer A/S har en hjemmeside, der hedder www.ekrag.com. De blev etableret tilbage i år 1954 og har siden da været en pålidelig leverandør af råstoffer til bygge- og anlægsindustrien i Danmark og Tyskland. Et af deres materialer er stigrus, der er et rigtig god produkt til stier og gangarealer. Derudover har de et stort udvalg af brudsten, der kommer i forskellige størrelser.

Læs mere Stigrus, brudsten og mange andre råstoffer til dine udendørs projekter

Shop kvalitetsbrands, såsom Fine CPH og Bitte Kai Rand

www.mimideparis.dk er din foretrukne hjemmeside af det smukkeste og mest unikke tøj fra Europas modeby nummer ét, Paris. På den imponerende hjemmeside kan du finde et væld af skønne items, der gør din garderobe helt personlig og original. Gå selv på udkig blandt brands, såsom Fine CPH og Bitte Kai Rand m.fl. Med Mimi de Paris kan du få et sundt forhold til din garderobe, da du kan udtrykke dig præcis, som du ønsker og føler det indeni.

Læs mere Shop kvalitetsbrands, såsom Fine CPH og Bitte Kai Rand

Gør noget godt for dig selv – på tales’ bog-app kan du slappe af med gode titler som Maze Runner

tales har til dags dato formået at etablere sig som Danmarks billigste boghandel på nettet. Det gamle navn Bogreolen.dk blev i 2020 til tales.dk som et led i deres store fokus på fornyelse og optimering. Prøv for eksempel den gratis bog-app til blandt andet lydbøger, og gå i gang med en fantastisk sci-fi serie som for eksempel Maze Runner.

Læs mere Gør noget godt for dig selv – på tales’ bog-app kan du slappe af med gode titler som Maze Runner