Kindle og Pocketbook readers fra www.ebookreader.dk

Er der noget mere afstressende, end at sætte sig ned med en god bog, og læse i sin yndlingsstol, imens regnen trommer på ruden? Hvis du elsker at læse, er en Kindle reader eller Pocketbook læser helt sikkert noget for dig. På dem har man nemlig alle sine favorit-e-bøger lige ved hånden, hvilket kan gøre togture, flyveture og andre slags ventetider til hyggelig læsetid. Læs mere i artiklen herunder.

Læs mere Kindle og Pocketbook readers fra www.ebookreader.dk

Kakaosmør og hybenkerneolie fra Hedenhus er både økologiske og bæredygtige

Hedenhus har alt du skal bruge til dufte, kropspleje og kosmetik. Hos dem kan du finde økologiske æteriske olier som bl.a. hybenkerneolie. Det er også der, du finder både uraffineret og duftreduceret kakaosmør. På siden kan du desuden hurtigt finde frem til opskrifter på kosmetik, kropspleje og andet. Alt du skal bruge til opskrifterne, finder du hos dem.

Læs mere Kakaosmør og hybenkerneolie fra Hedenhus er både økologiske og bæredygtige

Stigrus, brudsten og mange andre råstoffer til dine udendørs projekter

Virksomheden E. Krag Råstoffer A/S har en hjemmeside, der hedder www.ekrag.com. De blev etableret tilbage i år 1954 og har siden da været en pålidelig leverandør af råstoffer til bygge- og anlægsindustrien i Danmark og Tyskland. Et af deres materialer er stigrus, der er et rigtig god produkt til stier og gangarealer. Derudover har de et stort udvalg af brudsten, der kommer i forskellige størrelser.

Læs mere Stigrus, brudsten og mange andre råstoffer til dine udendørs projekter

Shop kvalitetsbrands, såsom Fine CPH og Bitte Kai Rand

www.mimideparis.dk er din foretrukne hjemmeside af det smukkeste og mest unikke tøj fra Europas modeby nummer ét, Paris. På den imponerende hjemmeside kan du finde et væld af skønne items, der gør din garderobe helt personlig og original. Gå selv på udkig blandt brands, såsom Fine CPH og Bitte Kai Rand m.fl. Med Mimi de Paris kan du få et sundt forhold til din garderobe, da du kan udtrykke dig præcis, som du ønsker og føler det indeni.

Læs mere Shop kvalitetsbrands, såsom Fine CPH og Bitte Kai Rand

Gør noget godt for dig selv – på tales’ bog-app kan du slappe af med gode titler som Maze Runner

tales har til dags dato formået at etablere sig som Danmarks billigste boghandel på nettet. Det gamle navn Bogreolen.dk blev i 2020 til tales.dk som et led i deres store fokus på fornyelse og optimering. Prøv for eksempel den gratis bog-app til blandt andet lydbøger, og gå i gang med en fantastisk sci-fi serie som for eksempel Maze Runner.

Læs mere Gør noget godt for dig selv – på tales’ bog-app kan du slappe af med gode titler som Maze Runner

Beroligende strik – find både by Permin garn og Sandnes Sisu garn hos VegaGarn

Har du brug for noget lækkert nyt garn til et kommende strikkeprojekt? Så er VegaGarn et glimrende sted at starte med at kigge. Ikke nok med at de har et ekstra bredt udvalg fra velkendte mærker som By Permin garn, Sandnes Sisu garn og lignende, men serviceniveauet er samtidig helt i top, uanset ordrens størrelse. Læs mere om butikken og om deres katalog herunder.

Læs mere Beroligende strik – find både by Permin garn og Sandnes Sisu garn hos VegaGarn

Find ro med en pensel og Golden akrylmaling fra Art-de-vinci.dk

Hvis du ønsker dig noget bestemt indenfor maleuniverset, så er www.art-de-vinci.dk stedet, du finder det. De tilbyder nemlig forskellige typer akrylmaling, hvor du her kan finde Golden akrylmaling og naturligvis vælge den pensel, du synes bedst om. Tag blot et nærmere kig på deres hjemmeside og vælg dine favoritter. 

Læs mere Find ro med en pensel og Golden akrylmaling fra Art-de-vinci.dk