Sugerør og drikkedunke i biovenlig kvalitet hos Gågrøn

Vil du gerne have en drikkedunk, der er miljøvenlig? Kigger du efter et BPA-frit termokrus? Så besøg gagron.dk, der gør det nemmere for den helt almindelige dansker at leve et liv, der sætter et mindre negativt aftryk på Jorden. Køb også sugerør, engangstallerkner og gaver online hos Gågrøn.

Miljøvenlig drikkedunk og vandflaske – Køb online

Hos Gågrøn finder du din nye kvalitets drikkedunk. Du kan købe vandflasker i miljøvenlig kvalitet samt termoflasker og to-go krus online. Køb både miljøvenlige drikkedunke til børn og voksne via webshoppen. Inde på gagron.dk finder du bl.a. Klean Kanteen og deres vandflasker. Her får du virkelig høj kvalitet, der er udført i børstet og rustfrit stål. En lækker designer vandflaske i bæredygtige materialer er naturligvis også en oplagt gave f.eks. til housewarming. Køb smukke termokrus, der kommer med et praktisk låg – også kendt som to-go krus, der gør det nemmere at nyde lækker kaffe på farten. Alle har brug for en personlig drikkedunk – en vandflaske, som man altid kan have med i hverdagen. Køb din biovenlige flaske på gagron.dk.

Sugerør i stål og bambus på gagron.dk

Se udvalget af sugerør hos Gågrøn, der forhandler sugerør i stål med og uden knæk. Køb korte og lange sugerør, eller bestil bambussugerør i økologisk kvalitet. Tag afstand fra de uheldige engangsløsninger med et meget mere lækkert sugerør fra Gågrøn, som du kan bruge igen og igen. Vidste du, at hver dag i Europa anvendes der ca. 400 millioner engangssugerør? Ved at skifte over til genanvendelige sugerør, så undgår vi en masse plastikaffald, og vi formindsker den negative effekt på miljøet. Køb et lækkert bambus eller stål sugerør direkte på www.gagron.dk, der også har en fysisk butik i KBH.

Besøg den bæredygtige webshop Gågrøn, der leverer drikkedunke og sugerør, du kan genanvende. Det er alle produkter af en høj kvalitet, og du er også altid velkommen i København butikken. Få fri fragt over 299 kroner, også når du bestiller tallerkner, træbåde og bestik på gagron.dk. Klik ind i dag.