Den hemmelige ingrediens til et godt indeklima

Luftkøler

At have et godt indeklima er vigtigt for vores helbred og velvære, og en af de vigtigste faktorer er temperaturen. Især når det er varmt udenfor, kan det være vanskeligt at holde en behagelig temperatur indendørs, da det kan være svært at finde en form for afkøling, der faktisk virker. Heldigvis er der en hemmelig ingrediens til det perfekte indeklima: En luftkøler.

Læs mere Den hemmelige ingrediens til et godt indeklima

Bliv udhvilet på Saffron kontinentalseng og Saffron sengetilbehør

En god og komfortabel seng er uundværlig på soveværelset, da det giver dig den bedste mulighed for den bedste nattesøvn. Hos Schwarz Senge er de klar over, hvor vigtigt det er, at du kan få sovet godt om natten. Derfor tilbyder de også den rette Saffron kontinentalseng, der giver god komfort. Derudover finder du også andet praktisk Saffron sengetilbehør hos dem.

Læs mere Bliv udhvilet på Saffron kontinentalseng og Saffron sengetilbehør

Madkonceptet klarer catering til julefrokost i København

Til store begivenheder og private arrangementer, er maden helt sikkert en stor del af det. Derfor vil det også være en fordel, at der serveres mad fra en god og pålidelig leverandør. Netop det kan Madkonceptet love, hvis du har brug for catering i og omkring København. De vil sørge for en utrolig lækker julefrokost i København, men kan også uden problemer klare en frokostordning.

Læs mere Madkonceptet klarer catering til julefrokost i København

Nyd det hvide vejr med en kælk fra Legebyen.dk

Find kælke hos Legebyen.dk! At have det sjovt udendørs behøver ikke at forbeholdes årets varme måneder, når du kender til det store udvalg af vinterlegetøj fra Legebyen.dk. Læs mere herunder om det store udvalg af kælke, samt hvorfor en kælk altid viser sig at være en god investering for dit både fysiske og mentale helbred!

Læs mere Nyd det hvide vejr med en kælk fra Legebyen.dk

Der er spændende Oolong te og flotte japanske tekander hos Origreen

Er du garvet tedrikker, og kunne du tænke dig noget lækkert Oolong te eller en japansk tekande? Så er Origreen forhandleren til dig. De tilbyder begge dele på deres hjemmeside www.origreen.dk. Det meste af deres sortiment er økologisk, men det hele er i høj kvalitet. Uanset om du er på jagt efter te eller mangler en tekande, så er det oplagt at købe det igennem Origreen. Samtidig finder du kun produkter til gode priser hos dem.

Læs mere Der er spændende Oolong te og flotte japanske tekander hos Origreen

Få behandling i form af alt fra tandproteser til tandeftersyn i Randers

Når det kommer til dine tænders og dit tandkøds sundhed, er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten af din tandlæge. Derfor findes www.tandklinikkensundhedshuset.dk, som er en anerkendt og elsket tandlæge i Randers, der er kendt for sin ordentlighed, professionalisme og naturtro og skønne resultater. Her er der mulighed for at få foretaget en bred vifte af behandlinger, såsom tandkrone og -protese, rodbehandling og tandeftersyn i Randers m.m. Besøg Tandklinikken i Sundhedshuset i dag og gør noget godt for dine tænder.

Læs mere Få behandling i form af alt fra tandproteser til tandeftersyn i Randers

Hold huden sund med skægolie, badesalt og massageolie m.m. fra Badeanstalten

Gør din hudplejerutine til en del af din overordnede sundhed med hjælp fra det unikke univers hos www.badeanstalten.dk. På den imponerende hjemmeside finder du udelukkende plejende produkter, der er med til at holde både din hud og dit mentale helbred friskt og sundt. Tag selv et kig rundt på siden, hvor du finder alt fra massage- og skægolie til badesalt og -scrubs m.m. Badeanstalten sørger for, at du, som helt menneske, er sund og rask.

Læs mere Hold huden sund med skægolie, badesalt og massageolie m.m. fra Badeanstalten

Dan Egtved har alt til landbrugsdyr – fanggitter til kødkvæg og udstyr til hestestald m.m.

www.dan-egtved.dk forhandler staldinventar i et bredt og varieret udvalg, som du roligt kan gå på udkig efter for at finde det, du søger. Hvad end du holder heste, kvæg eller et helt tredje dyr, kan du regne med Dan Egtved, hvis produkter alle har fokus på dyrevelfærd. Gå selv på udkig mellem alt fra fanggitter til kødkvæg til udstyr til hestetald og meget andet på den anerkendte hjemmeside.

 

Læs mere Dan Egtved har alt til landbrugsdyr – fanggitter til kødkvæg og udstyr til hestestald m.m.