Prøv de lækre badesalte og body scrubs fra badeanstalten.dk webshoppen

Find alt til din skønhedsrutine i de imponerende og naturlige sortimenter hos www.badeanstalten.dk i dag. Ligegyldigt dine ønsker og behov eller din hudtype, finder du plejende skønhedsprodukter, der passer til dig hos Badeanstalten. Her er du altid garanteret rene og lækre produkter, som er gode for både dig, din hud og miljøet. Tag et kig på de skønne udvalg af bl.a. badesalt og -olie, body scrubs og lotions m.m. Badeanstalten er din sikre vej til sund og plejet hud.

Læs mere Prøv de lækre badesalte og body scrubs fra badeanstalten.dk webshoppen

Magnetmadrasser og uldsengetøj til samtlige behov og med potentielle sundhedsfremmende effekter

Mange mennesker, som har benyttet magnetmadrasser og uldsengetøj, har vidnet om, at det har medvirket positivt på sundheden. Overvej, om du også har lyst til at prøve disse ting. Hvis du leder efter en forhandler, så kan danolan anbefales. Det er med fokus på danolan.dk, at vi kigger på disse emner i artiklen her.

Læs mere Magnetmadrasser og uldsengetøj til samtlige behov og med potentielle sundhedsfremmende effekter

Konsolborde og New Yorker vægge, som skaber lys, atmosfære og velvære

First Floor CPH tilbyder løsninger som konsolborde og New Yorker vægge til mødelokaler samt andre rum. Lys er vigtigt for vores velvære og helbred. Derfor er det også vigtigt at tænke lyset ind i din bolig eller kontor. Specialdesignede vægge og døre i New Yorker stil er en glimrende løsning, som lader lyset vandre. Det er noget, som skaber værdi.

Læs mere Konsolborde og New Yorker vægge, som skaber lys, atmosfære og velvære

Opdag kvalitetsbrands som Cozy Living, Tempur etc. hos ILVA Max Jessen Terndrup

Du finder alt, hvad hjertet begærer af lækre og komfortable møbler til dit hjem hos www.max-jessen.dk i dag. Find alverdens former for møbler, såsom sofaer og lænestole, borde og stole m.m. fra de bedste kvalitetsbrands indenfor området, bl.a. Tempur, Cozy Living og mange flere. Hos ILVA Max Jessen Terndrup går du aldrig galt i byen.

Læs mere Opdag kvalitetsbrands som Cozy Living, Tempur etc. hos ILVA Max Jessen Terndrup

Køb USB 3.0 hukommelsesstik og en ventilator til at sikre komfort og velvære om sommeren

I øjeblikket er en ventilator ikke særlig nødvendig, men snart opstår behovet igen. Dagene er allerede ved at blive længere, og hvis vi tænker tilbage på den sidste sommer, så var der mange dage, hvor en blæser kunne benyttes. Det sikrer en vis komfort, især hvis man har kontorarbejde, men selvfølgelig også hvis man gamer på en af de lyse, varme sommerdage. Du kan også bestille luftkølere, der giver absolut velvære med kølig blæst, når temperaturen bryder rekorder. Av-Cables.dk forhandler også USB 3.0 hukommelsesstik særdeles billigt online.

Læs mere Køb USB 3.0 hukommelsesstik og en ventilator til at sikre komfort og velvære om sommeren

Bjergkrystal og Buddha figur – Harmonisk sortiment på tessies.dk

Ønsker du og ro og velvære? Leder du efter genstande, som har været brugt i meditation? Hos Tessies sælger de en masse orientalske ting, som måske også kan hjælpe dig til et mere harmonisk liv. Her kan du læse om nogle af deres produkter – nemlig Buddha figurer og bjergkrystaller. Hvis du kigger videre på tessies.dk, så vil du også kunne finde prismer, penduler, drømmefangere og forskellige typer sten.

Læs mere Bjergkrystal og Buddha figur – Harmonisk sortiment på tessies.dk

Nakkepuder er med til at øge afslapning og give dig en forfriskende ankomst på din destination

Dit velvære er en vigtig del af rejsen. Der skal være mulighed for at slappe helt af – også på vej til feriemålet. En nakkepude er et sundhedsmæssigt godt valg, når man skal på længere flyveture. De giver en mere komfortabel støtte og kan være med til at give dig en afslappende følelse undervejs. Du finder flere udgaver hos E-tasker.dk, som også sælger hårde kabinekufferter.

Læs mere Nakkepuder er med til at øge afslapning og give dig en forfriskende ankomst på din destination