Køb floorball stavsæt og Unihoc floorball blade hos Floorballcentret.dk

Floorballcentret.dk har et stort udvalg af sportsudstyr. Søger du et floorball stavsæt eller et ultralet Unihoc floorball blad, så læs med her.

Find et bredt udvalg af Unihoc floorball blade

Søger du floorball udstyr, så har Floorballcentret.dk Danmarks bedste udvalg. Du kan finde alt, hvad du skal bruge i deres webshop – om du er privatkunde eller skal indkøbe til en institution eller en klub. Floorball er en fantastisk sport, som alle kan være med til. Den aktiverer hele kroppen ved både løb, præcision og teknik. Der findes forskellige stave og blade til de forskellige positioner. Du kan bl.a. finde et stort udvalg af Unihoc floorball blade fra serierne Unity, Replayer, Sonic m.m. i sortimentet. Søger du et aggressivt Unihoc floorball blad, så findes der det helt nye skydeblad Iconic. Det er let og har en markant konkavitet langs hele spillefladen, hvilket giver et hårdt og præcist skud. Du kan også finde et godt Unihoc floorball blad til mere defensive roller på banen. På www.floorballcentret.dk finder du den bedste kundeservice. De ansatte elsker sport og sidder klar til at rådgive dig, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge.

Et floorball stavsæt til en lav pris

Floorballcentret.dk sælger også floorball stavsæt til fx skoler, klubber og andre institutioner. Der er mærker som DOM, Oxdog, Vitek m.fl. i sortimentet, og du kan finde floorball stavsæt med 12 stave og 20 bolde samt en praktisk toolbag i sortimentet. Det er en glimrende sport at kunne spille til idræt i skolen. Børnene elsker det, og det aktiverer hele kroppen. Det er ikke svært at spille, og det får pulsen op. Det eneste du skal lære er teknik, men det man lærer hurtigt og intuitivt. Desuden er det en holdsport, hvor holdet er meget afhængige af hinanden, så børnene lærer at arbejde sammen og udvikle deres taktiske evner. Når du handler i butikken får du et højt niveau af kundeservice, da de ansatte sidder klar til at rådgive omkring, hvilket udstyr der skal vælges til hvilke slags spillere. De bytter med et smil og har billige priser på alt kvalitetsudstyr. Læs om deres floorball stavsæt på hjemmesiden.