Bordventilator-guide – Bliv klogere i denne artikel

Søger du øjeblikkelig lindring imod varmen, når du skal arbejde ved skrivebordet om sommeren? Så læs med her om en smart og prissærk bordventilator.

En effektiv bordventilator kan gøre meget for komfortfølelsen

Når sommeren rigtigt tager fat, så kan varme ofte komme op over det behagelige – især når man arbejder. Bare fordi det er sommer, betyder det jo ikke, at man ikke skal sidde ved sit skrivebord, arbejde på sit værksted eller hvad, man nu er beskæftiget med, og dertil kan en bordventilator være en super smart løsning. Hvis du søger øjeblikkelig forbedring af indeklimaet, så er det helt klart den mest effektive løsning. Ventilatorer findes i mange forskellige former: De kan hænge i loftet, stå på bordet, på gulvet eller være helt små og forbindes til din computer med et USB-stik. Bordventilatoren og dens artsfæller er alle lavet ud fra det samme simple system: En elektrisk drevet mølle med tre-fire vinger, der er vinklede, således at de presser luften fremad, når de drejer rundt. Hvorfor svede unødvendigt, når man for meget få hundrede kroner kan få en bordventilator, der sender en dejlig kølig brise i din retning?

Undgå at sommeren bliver ulidelig

Hvis du arbejder i værksted, så ved du, at sommeren kan være ulidelig. Der skal ikke mange minutters manuelt arbejde til, før man begynder at svede helt ulideligt, når sommeren er på sit højeste. Hvis du har klimasystem, så er du heldig, men det er der ikke på alle arbejdspladser eller i alle hjem. Selv klimasystemet skal nogle gange bruge et par dage på at vænne sig til varmen, og hvis man gerne vil have dørene åbne, så virker det heller ikke. En bordventilator kan være løsningen på problemet, og sådan en kan du købe for meget få hundrede kroner. Prisen på en bordventilator varierer alt efter størrelsen af dens vingefang, og de mindre modeller koster nogle gange under hundrede kroner. Med en bordventilator sluttet til stikkontakten er du sikker på, at du kan holde hedebølgen ud – også selvom du skal udføre manuelt arbejde. Det er en glimrende opfindelse!