HomeX.dk

HomeX.dk leverer dartskabe og en basketkurv

En basketkurv på muren i haven eller et dartskab på terrassen giver mulighed for skønne, sjove aktiviteter for hele familien og vennerne. HomeX.dk forhandler alt, du skal bruge til al den leg og alle sportsaktiviteter, du ønsker at dyrke derhjemme.

Indbyd til familiesport i haven med en basketkurv eller et basketnet

Et spil basketball i haven eller på terrassen er den perfekte afslutning på en lang og stillesiddende dag. Og det er en god aktivitet, hvis du har gæster, og I trænger til at rejse jer fra grillmaden. Hvis du allerede har en basketkurv på muren derhjemme, men intet net, er et Spalding NBA basketnet et af det bedste, og du kan finde det til en god pris på homex.dk. De har desuden et stort udvalg af basketkurve, hvis du har lyst til at indføre basketball som en familiesport i haven. Vær opmærksom på, at hvis basketkurven skal opsættes på en pudset mur, som kan risikere at få mærker af basket bolden, anbefaler de hos HomeX.dk, at du køber en basketkurv med plade, for at muren skånes. På homex.dk kan du også se deres store udvalg af basketball bolde til alle aldre og niveauer, og når du køber hos dem, får du altid fri fragt og god service.

Er du konkurrencemenneske? Find dartskabe med dartpile og pointavle på www.homex.dk

Er din familie eller dine samboere ikke så vilde med bolde? Men ønsker I en fælles aktivitet, der involverer konkurrence og præcision? Så er det oplagt at anskaffe sig et dartskab! HomeX.dk forhandler flotte dartskabe i lækker kvalitet, som kan opsættes i stuen, i garagen eller i festlokalet. Med dartskabet følger to sæt dartpile og indbygget pointtavle. Når dartskabet er lukket, ligner det ethvert andet skab, og det pynter i rummet på en diskret måde. Til fester, til middage eller bare en langsom søndag eftermiddag er det skønt at spille et slag dart. Du kan også øve dig med dig selv, så du er klar til at vinde over de andre til næste fest. Det er fordelen ved dartskabet: Det kræver ikke mere udstyr end selve skabet, og du kan spille alene og med hele familien eller alle vennerne. Og spillet involverer spænding, konkurrence og præcision! Når du handler hos HomeX.dk, får du desuden altid fri fragt og hurtig levering.