Prøv de lækre badesalte og body scrubs fra badeanstalten.dk webshoppen

Find alt til din skønhedsrutine i de imponerende og naturlige sortimenter hos www.badeanstalten.dk i dag. Ligegyldigt dine ønsker og behov eller din hudtype, finder du plejende skønhedsprodukter, der passer til dig hos Badeanstalten. Her er du altid garanteret rene og lækre produkter, som er gode for både dig, din hud og miljøet. Tag et kig på de skønne udvalg af bl.a. badesalt og -olie, body scrubs og lotions m.m. Badeanstalten er din sikre vej til sund og plejet hud.

Body scrub, der føles vidunderlig

Find den body scrub, der passer til din hudtype og det, du har brug for, hos Badeanstalten. Her finder du et hav af de absolut lækreste og mest smooth body scrubs, du kunne tænke dig. Hver body scrub har sine egne plejende effekter, som sikrer dig velvære og høj afslapning. Vælg bl.a. mellem body scrubs med duft af vilde bær, nektar, mynte og agurk eller noget helt andet. Ligegyldigt hvilken body scrub, der passer til dig, er du dog sikret plejende og fugtgivende olier, som efterlader din hud blød og glat. Læs mere om den enkelte scrubs specifikationer ved at klikke på den og opdag, hvad den kan gøre for dig.

Badesalt fra øverste skuffe, der er baseret på danske traditioner

Køb badesalt i en lang række smukke, velduftende og plejende varianter i sortimentet hos Badeanstalten i dag. Badesalt er særligt velegnet til karbad og fodbad, hvor din hud får tid til at blive afslappet og nyde de plejende elementer, som Badeanstalten tilfører den. Vælg mellem badesalte i forskellige beroligende og velduftende varianter, heriblandt rose og nektar m.fl. Badeanstaltens salte til badet består af nogle af de fineste ingredienser, du kan komme i nærheden af, bl.a. fransk middelhavssalt fyldt med sunde og nærende mineraler til din hud. Desuden kan en badesalt afhjælpe muskel- og ledsmerter og lindre dit sind.

Lige meget om du er på udkig efter et ansigts- eller kropsplejeprodukt, finder du de bedste af slagsen hos Badeanstalten. Her er der både fokus på høj kvalitet for din huds pleje og blødhed, men også fordele for dit mentale helbred at hente.