Træpiller på 6 mm og 8 mm samt Lucerne hestefoder til salg hos Pillemadsen

Få et varmt, behageligt hjem, hvor du trives. Fyr op med træpiller i høj kvalitet, og lad varme og velvære sprede sig i hele huset. Pillemadsen forhandler også træbriketter online. De sælger samtidig Lucerne hestefoder i en sundere kvalitet, der giver hesten de næringsstoffer, den har brug for.

Træpiller fra Lava, Olimp, Samba og andre mærker

Træpiller kan købes i mange kvaliteter, og hos Pillemadsen fører de German Pellets, Lava og andre mærker. Du kan være 100 % på at få gode produkter fra dem. Er du en af de mange danskere, som benytter træpiller? Så er pillemadsen.dk en god webshop at kende til. De langt mest populære typer af træpiller er dem på 6 mm og 8 mm. Begge dele forhandles på www.pillemadsen.dk. Køb f.eks. 8 mm træpiller fra Barlinek, Olimp, Lava og Samba. Bestil kvalitetsstærke træpiller på 6 mm fra Heatlets, Lava, Barlinek, Fireheat og andre. Hos denne hjemmeside finder du det største udvalg i det tyske grænseland. Mange vælger at bestille en vognmand for at hente træpillerne. Det giver ofte store besparelser i forhold til at købe træpiller i DK. Udover fyring er de også ekspert i hestestrøelse og -foder.

Giv sundhedsfremmende Lucerne hestefoder, som har været brugt i tusinde år

Bestil sundt og nærende Lucerne hestefoder, og glæd dine heste med noget af det bedste fra naturen af. Lucerne er en plante, som tilhører bælgplantefamilien. Den har været benyttet til at fodre heste med i årtusinder pga. dens unikke egenskaber. Med hestefoder af Lucerne opnår man en bedre mæthedsfornemmelse samtidig med, at spytproduktionen øges. På www.pillemadsen.dk tilbydes Lucerne hestefoder fra brands som St. Hippolyt og Agrobs. Begge mærker er anerkendte blandt forskellige grupper af mennesker, som er tætte på heste. Pillemadsen er perfekt til dem, der udelukkende kigger efter den bedste hestemad (altså fra kvalitetsmærker), men som også tager note i prisen. Fordi Lucerne hestefoder fra Agrobs og St. Hippolyt koster markant mindre på denne hjemmeside.