Find velsmagende fisk som pighvar, havkat etc. hos Friskfangetfisk

I de følgende to afsnit skal det handle om Friskfangetfisk: En af de bedste forhandlere af friskfanget fisk i hele det ganske danske land. Med hjemmebane i Hvide Sande sejler de hver dag ud og fanger markedets lækreste og mest velsmagende fisk – med hensyn til både miljø og dyrevelfærd. Læs her om to af deres mest populære fisk: Pighvar og havkat.

Pighvar sikrer dig en stor smagsoplevelse til alle anledninger

En pighvar er en lækker fisk, som alle elsker at få serveret. Det hvide kød er fast og meget delikat, og fisken er kendt som en af de bedste spisefisk, som i øvrigt kan fanges hele året. Med en pighvar på tallerkenen får du også en halvfed fisk, der er rig på selen og omega 3-fedtsyrer. Friskfangetfisk fanger som regel deres pighvar i vandene ud for Hvide Sande, Thyborøn eller Hanstholm, hvilket vil sige i Vesterhavet. Pighvar herfra kaldes ofte vesterhavspighvar, og de er kendt som nogle af de lækreste og mest smagfulde pighvar. Så hvorfor ikke købe vesterhavspighvar fra Friskfangetfisk? Så er du sikret en stor og frisk smagsoplevelse, der både egner sig til hverdag og fest.

Gå på opdagelse hos friskfangetfisk.dk, hvor du kan læse om havkat og andre spisefisk

En anden yderst delikat spisefisk, som du kan finde i den vestjyske virksomheds brede sortiment, er havkat. Havkat er også en sund fisk, der er rig på blandt andet omega 3-fedtsyrer. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om havkat, skal du blot klikke ind på www.friskfangetfisk.dk. Her kan du læse meget, meget mere om den velsmagende spisefisk, der er kendt for at være meget nem at tilberede. Inde på webshoppen kan du i øvrigt gå på opdagelse i de mange andre lækre fisk, skaldyr og røgvarer, ligesom du kan finde den troværdige virksomheds telefonnummer og e-mailadresse. Du skal nemlig ikke tøve med at kontakte dem, hvis du har nogle spørgsmål vedrørende deres ydelser eller fisk, som fx havkat.