ExcluWine.dk

Sundt byrumsmiljø med containerskjulere og terrorsikring fra ZENZO

ZENZO forsyner kommuner og arbejdspladser med udendørs inventar til det sunde arbejdsmiljø og byrum. Skab velvære og sammenhæng med deres løsninger. Affaldshuse er med til at give et bedre udseende, og terrorsikring er med til at øge tryghed. På zenzo.dk udstilles også bioposer, betonbænke, rygeskur osv.

Flotte containerskjulere og affaldshuse fra www.zenzo.dk

Affaldshuse gør det muligt at skjule affaldsspande og containere på bedst mulige måde, og samtidig er aflåste affaldsområder også nogle gange en nødvendighed. ZENZO leverer både containerskjulere og affaldshuse. Find et stort udvalg i affaldshuse til din virksomhed og til kommunen. På zenzo.dk sælger de moderne løsninger, der kan tilpasses. Du har adgang til løsninger inden for modulopbyggede containerskjulere, så du får den rette størrelse efter behovene. Få samtidig vedligeholdelsesfrie affaldshuse i rigtig høj kvalitet direkte fra www.zenzo.dk. Kontakt et medlem af personalestaben, og hør mere om dine muligheder i containerskjulere. De sælger affaldshuse i forskellige typer af design.

Mere tryghed med multifunktionel terrorsikring

Terrorsikring er nødvendigt i storbyen, hvor der desværre er en reel terrortrussel, som man som kommune naturligvis skal tage seriøst. Det er dog heldigvis let at yde lidt ekstra beskyttelse til borgerne, uden at det går ud over designet i byrummet. Man kan f.eks. kombinere en betonplint med siddeplads. Store plantekummer i beton er også en mulighed, som kan beskytte mod påkørsel på fodgængertrafikerede områder som f.eks. ved de danske storbyers gågader. ZENZO er specialist i terrorsikring, og de sidder klar ved telefonen for at tage en snak omkring mulighederne for at skabe tryghed blandt din kommunes indbyggere. Det er et element, man simpelthen bliver nødt til at tage stilling til, men heldigvis byder ZENZO på et stort udvalg af innovative løsninger, der med sikkerhed også kan passe til din by.

Terrorsikring og affaldshuse er områder, hvor de hos zenzo.dk har mange erfaringer. Det gælder også for betonbænke, rygerum, bioposer og bord bænkesæt, hvor de fremviser deres sortiment online.