Fremragende frokostbuffet som frokostordning hos Frokost+

Frokost+ byder ind med et specielt koncept. Deres sunde frokostordning, som allerede er kendt i hele Århus og omegn, kan nu anrettes i portioner. Det er for mange kunder et åbenlyst valg i disse tider. Det er ikke kun i Århus, men også i andre dele af Østjylland, hvor frokostplus.dk leverer og altid med et smil på læben. Fordi I fortjener lækre retter også på de helt almindelige hverdage.

Spændende frokostbuffet i Århus

Frokostbuffet er ikke bare noget, man får til events. Det er også et populært koncept i hverdagen hos et væld af danske virksomheder. Frokost+ har gjort sig populær med deres frokostbuffet til erhverv i Østjylland. Det er egentlig ikke så kompliceret. Det handler om at skabe variation i retterne, altid tage udgangspunkt i råvarerne, mange erfaringer i køkkenet og punktlig transport i ordentlig emballage, som ikke blot er til engangsbrug. Det er nogle kerneværdier, der har gjort Frokost+ til et foretrukket valg hos en perlerække af førende virksomheder i Århus, men også i byerne omkring, som også kan tilmelde sig firmafrokost på frokostplus.dk. Det er et miljøvenligt koncept, der byder på traditionsrige og eksotiske retter, der kan nydes i frokostpausen. De vil også gerne stå for jeres frokostordning. Har I adresse i Århus, Hinnerup, Beder, Randers, Horsens eller lignende byer? Så kontakt dem allerede nu, og hør mere.

En frokostordning med interessante, kulinariske oplevelser – Mere på frokostplus.dk

Menu udvalget hos Frokost+ er fortræffeligt. Det er ikke en hemmelighed i cateringbranchen, at når man leverer et frokostabonnement til erhverv, så skal man imponere hver dag. Mange cateringvirksomheder lever ikke op til forventningerne. De springer over, hvor gærdet er lavest, og det resulterer ofte i en dårlig kapacitet til at holde på kunderne. Andre som Frokost+ er i stand til positivt at overraske de samme kunder en tilfældig tirsdag, selvom de har abonneret på frokostordning i flere år. Frokost+ har selvfølgelig også plads til nye firmaer i Århus og omegn, der ønsker at afprøve en sund frokostordning. Det er nemt at melde sig til. Hele processen er nærmere beskrevet på www.frokostplus.dk.