Tag til foredrag om arbejdstrivsel og forandringsledelseskursus hos John Harmsen

Mød den fødte story-teller og glimrende foredragsholder John Harmsen til et af hans spændende foredrag om arbejdstrivsel og lad ham guide dig i implementeringsprocessen gennem sit forandringsledelseskursus.

Gør din arbejdsplads bedre med et foredrag om arbejdstrivsel

John Harmsens foredrag om arbejdstrivsel har forbedret mange arbejdspladser landet rundt. Med et foredrag om arbejdstrivsel får I hjælp til at skabe en arbejdsplads med glade kollegaer, høj motivation og et solidt samarbejde i og på tvær af de forskellige teams. Foredraget om arbejdstrivsel tilpasses jeres specifikke ønsker og behov, og I kan til enhver tid kontakte foredragsholderen for at snakke om, hvad lige netop jeres arbejdsplads har behov for. Til foredraget om arbejdstrivsel bliver I udstyret med nyttige værktøjer og masser af inspiration, som ikke blot er brugbare i jeres arbejde, men også i jeres privatliv. Foredraget om arbejdstrivsel er tilrettelagt som et underholdende og lærerigt indslag, som serveres med masser af humor og sætter jeres lattermusker på prøve. Dette foredrag om arbejdstrivsel bidrager til øget motivation og arbejdsglæde, som i sidste ende fremmer virksomhedens samlede resultater, nedbringer sygefraværet og fastholder gode og dygtige medarbejdere i deres ansættelse i virksomheden gennem mange år fremadrettet. Skab god stemning i afdelingen og book et foredrag om arbejdstrivsel allerede i dag.

Bliv leder i topklasse med et forandringsledelseskursus

Mennesker har en generel tendens til at søge trygheden i det velkendte, der kan gøre det udfordrende at få implementeret nye tiltag på en arbejdsplads. Et forandringsledelseskursus fra John Harmsen hjælper jer med at overkomme disse udfordringer. I bliver udstyret med værktøjer, der skal hjælpe jer med at gennemføre forandringer på arbejdspladsen med en høj grad af gennemskuelighed. Der kan være mange årsager til at have modstand mod forandring. Det kan for eksempel være, at man ikke forstår årsagen, at forandringen ikke giver mening, manglende ressourcer, utryghed ved det, der er nyt og konsekvenserne af implementeringen. Det kan også være manglende tillid til dem, der gennemfører forandringen. På forandringsledelseskurset gennemgås de fire kollegatyper (DICS), som hjælper jer med at forstå den enkelte og på implementeret forandringerne på en måde, hvor alle kan være med. På forandringsledelseskurset arbejdes der blandt andet med, hvordan forandringen bedst præsenteres, hvordan der bedst argumenteres for den, forståelse af den menneskelige hjerne ift. forandring, at skabe forståelse og øge arbejdsglæden og samarbejdet, således, at det er lettere at implementere forandringer. Dette forandringsledelseskursus giver jer redskaber til at skabe en succesfuld forandringsproces og motivation til at komme videre efter en stor forandringsproces. Besøg www.johnharmsen.dk og tag kontakt allerede i dag for en uforpligtende snak omkring jeres virksomheds ønsker og behov for et forandringsledelseskursus.