Nyd det hvide vejr med en kælk fra Legebyen.dk

Find kælke hos Legebyen.dk! At have det sjovt udendørs behøver ikke at forbeholdes årets varme måneder, når du kender til det store udvalg af vinterlegetøj fra Legebyen.dk. Læs mere herunder om det store udvalg af kælke, samt hvorfor en kælk altid viser sig at være en god investering for dit både fysiske og mentale helbred!

Få pulsen op og vær i gang med en Dantoy kælk

Køb kælke til vinter og oplev nogle sjove timer med familie og venner. Udvalget af kælke hos Legebyen.dk dækker modeller fra mærkerne Dantoy og RollySnow. En kælk fra en af disse anerkendte producenter gør dine børn klar til masser af leg i det fri med enten søskende, forældre eller legekammerater. At investere i en kælk er derfor en sund måde at holde dine børn aktive på, da den ofte udmattende tur op og ned af forskellige sneklædte bakker, bestemt får pulsen op og kinderne røde i vinterkulden. Det anbefales derfor altid, at anskaffe sig en kælk før sneen lægger sig, da man aldrig kan være sikker på, hvor lang tid den bliver liggende. På denne måde er dig og din familie forberedt på eventuelle snefald, sådan at I kan komme afsted så snart I ser sneen dale! Bestil jeres nye kælk på www.legebyen.dk allerede i dag, og forvent den leveret indenfor bare få dage.

Kælke fra Legebyen.dk er alle designet specifikt til leg og sjov i sneen. Tag bare en Bobslæde kælk fra Dantoy, der er et klassisk design i plast, som gør det muligt for dit helt ned til 3 år gamle barn, at tage en tur ned af enhver sneklædt bakke. Dette kan også lade sig gøre med mindre kælke såsom en Twister eller et Numsebræt, der er super simple, at både bruge, opbevare og rengøre. RollySnow laver også mange typer af kælke, såsom en Max Snow kælk med bremser, der især er blevet populær hos de mindste. Denne kan nemlig køre så hurtigt som barnet lyster, idet de smarte bremser altid er til rådighed, skulle bakken være for stejl og det går for hurtigt nedad. I er altså godt dækket ind af det store udvalg hos Legebyen.dk. Her går man nemlig op i at sammensætte et udvalg af snelegetøj, der både er sjov at bruge, men også nemt at have med at gøre i længden. Derfor er de mange produkter overvejende produceret i plast, da dette gør dem nemme at vedligeholde, sådan at I kan komme ud i sneen igen til næste år uden problem!

Besøg www.legebyen.dk og køb kælke til hele familien allerede i dag! Når du køber hos netop denne danske legetøjsforhandler sker levering altid indenfor bare 1-2 hverdage, ligesom at fragt altid er gratis ved køb over 499 kr.