Strik for dit velvære – Filcolana og Onion garn

Find skønt garn bl.a. fra Tilia og Peruvian Highland Wool af Filcolana. At strikke er forbundet med en afslappende proces. Mange har brug for noget simpelt til at geare ned fra en hård dag på arbejdet, og det er præcist, hvad man kan opnå med hækling og strikning. Siden maskefabrikken.dk er perfekt til dig, som stiller høje krav. Du kan købe strikkeudstyr, Onion garn, PetiteKnit opskrifter til børn og damer samt meget andet.

Peruvian Highland Wool, Arwetta og Tilia fra Filcolana på maskefabrikken.dk

En af klassikerne er Filcolana, som har mere end 40 års erfaring med at fremstille garn. Nogle af de mest populære serier fra Filcolana er Peruvian Highland Wool, Tilia og Arwetta. Disse serier finder du naturligvis på maskefabrikken.dk, som også har valgt at lagerføre Merci, Pernilla, Paia og mange andre. Selvom det er et klassisk mærke, så har det altid fuldt med tidens trends. Nanna Gudmand-Høyer, som købte firmaet i 2009, har været med til at drive innovationen fremad sammen med de mange talentfulde medarbejdere i virksomheden. Arwetta er en af de mere klassiske typer, men garnfarven holder stadigvæk 100 % den dag i dag. Derfor er Filcolana Arwetta garn stadigvæk noget af det mest populære fra mærket af. Maskefabrikken tilbyder også mange farver fra Filcolana Tilia og Peruvian Highland Wool. På maskefabrikken.dk finder du inspiration til dine kommende projekter.

Det er rart at strikke med Onion garn

Onion garn kommer vi heller ikke udenom. Man forbinder mærket med nogle af de skønneste garnkvaliteter på markedet, også når det gælder økologisk bomuld. Hvis du vil have en alsidig type, så overvej No. 4 Onion organic wool + nettles. Hvis du klikker på produkterne hos webshoppen, finder du viden om de forskellige garntyper. Det er lidt en smagssag, hvad man foretrækker at strikke med. Det hænger både sammen med personlige præferencer, og evt. hvad strikkeopskriften kræver. Køb Onion garn til rimelige priser online. Hos Maskefabrikken er de nemlig specialist i garn fra Onion.