Gør din hverdag mere miljøvenlig med madkasser og tandpasta tabletter fra Natural Living

Natural Living er udbyder af en lang række forskellige og kvalitetsrigtige produkter. I det brede udvalg finder man bl.a. flotte og praktiske madkasser, samt forskellige tandpasta tabletter.

Miljøvenlige madkasser der holder madpakken frisk

Man finder hos Natural Living et stort sortiment af forskellige madkasser i god kvalitet. Udvalget af madkasser byder på produkter, som er fremstillet i rustfrit stål, som er fødevaregodkendt, samt at de er fri for flalater og en masse andre hormonforstyrende stoffer. Derfor kan man med madkasserne fra Aya&ida altid opbevare sin mad trygt og sikkert. De praktiske madkasser, man finder hos Natural Living, fås i forskellige modeller og udgaver, hvor man bl.a. kan få en madkasse med lag, så madpakken nemt og hurtigt kan deles op. Ligeledes er de to klips, der sidder på siden af madkasserne, med til at sikre, at låget aldrig falder af. Dette gør madkasserne supernemme og praktisk at have med på farten, så man ikke skal være bange for, at alt maden er ryger ud i tasken eller lignende. Find ud af meget mere på naturalliving.dk.

Optimer din tandbørstning med tandpasta tabletter

Natural Living tilbyder også en række forskellige tandpasta tabletter. Tandpasta tabletterne er et alternativ til almindeligt tandpasta. Tandpasta tabletter skal blot tygges kort, så det skummer, hvorefter man bruger tandbørsten som normalt og herefter spytter ud. Med tandpasta tabletterne spares en masse emballage væk, hvilket gør produktet mere bæredygtigt. Ligeledes sparer man med tandpasta tabletter en masse vand og unaturlige ingredienser i fremstillingsprocessen. Tandpasta tabletter, som man finder hos Natural Living, fås med en frisk og lækker mintsmag. Ligeledes fås der også tandpasta tabletter til børn. Når man handler hos Natural Living, får man altid fri fragt ved køb for over 399 kr., samt hurtig levering på 1-3 dage. Læs meget mere om produkterne på naturalliving.dk.

Kig forbi Natural Living allerede i dag, hvor du kan se meget mere til det store udvalg.