Lev smukt med flotte gardinstænger og knagerækker m.m. fra Møller & Mammen

Møller & Mammen har alt isenkram i smukke detaljer til hjemmet i høj kvalitet, som øger livskvaliteten. Søger du f.eks. en smuk gardinstang eller en knagerække, så læs med her. Her er noget for enhver æstetik og indretningsstil.

Gardinstænger for den ekstra detalje i dit hjem

Møller & Mammen har et stort udvalg af detaljer til hjemmet i høj kvaltet, bl.a. en attraktiv gardinstang i messing i høj kvalitet. Når man indretter sig, så er det ofte detaljerne, der gør den store forskel. Hvis du bruger alle dine penge på en designersofa, så mister den lidt sin værdi, hvis dit gulvtæppe og dine gardiner er i billig kvalitet. Et smukt spisebord eller heller ikke noget uden smukke tallerkner at sætte på bordet, og det samme gælder en smuk hoveddør i massivt træ med et billigt plastikdørhåndtag. Der er god grund til at gennemtænke ens hjem og overveje detaljerne, samt hvordan de spiller sammen. Hos Møller & Mammen finder du et stort udvalg af kvalitetsprodukter til hjemmet, som netop udgør detaljerne. Udover at de sælger værktøj, lim og el, så har de også et stort udvalg af låse, dørgreb, dørbeslag og gardinstænger. Hvis du søger kvalitet og faguddannet personale til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt, så besøg butikken i Gothersgade indenfor åbningstiderne, som du finder på hjemmesiden www.moller-mammen.dk. Søger du en god gardinstang i messing, så har de præcis den du leder efter. En gardinstang, der kan holde i årevis, og som ser smuk ud i hjemmet.

Holdbare knagerækker til hele familiens overtøj

Søger du en smuk knagerække i høj kvalitet? Møller & Mammen har lige det, du leder efter og kan bl.a. tilbyde knagerækker med 2, 3 eller 4 knager såvel som enkelte knager. Knagerækken er et vigtigt element i hjemmet, som bruges hver eneste dag, og som ofte bliver hårdt belastet – især om vinteren, når hele familien hænger deres overtøj på knagerne. Der findes mange forskellige knagerækker i butikken, og du kan være sikker på at finde det helt rigtige design til dit hjem. De har bl.a. sorte, hvide, messing og sølv modeller, og alle deres produkter er i bedste kvalitet. Du kan også få rådgivning til, hvordan du skal hænge din knagerække op, så den holder til hele familiens overtøj. Du kan få fri fragt ved køb over 500 kr. på hjemmesiden, og de tilbyder hele 365 dages returret. De leverer altid inden for 1-2 hverdage, så du kan være sikker på hurtigt at komme videre med dit projekt. Find den rette knagerække på hjemmesiden.