Køb ekkolod og Hempel bundmaling hos Marinebutikken

Som sejler og lystfisker, er det en god ide, at du tænker på dit udstyr. Hos Marinebutikken kan du finde alt det udstyr, du har brug for. Du finder blandt andet ekkolod, der kan være en stor hjælp for lystfiskeren. Derudover kan du også finde Hempel bundmaling, der beskytter din båd.

Vælg de bedste ekkolod fra Lowrance og Simrad

Det kan være rigtig praktisk at anvende et ekkolod, når du er ude at fiske. Du kan finde det helt rigtige ekkolod hos Marinebutikken, der har lystfiskerens foretrukne i deres udvalg. For dig, der ikke helt ved, hvordan et ekkolod kan hjælp dig, så vid at et lod giver dig mere information. Det er nemlig en elektronisk dybdemåler. Den måler dybden gennem en aktiv sonar, som bruger lydimpulser. Et ekkolod måler dybden, ved at tage tid på, hvor lang tid det tager for et ekko at komme tilbage fra havbunden. I de ekkolod du finder hos Marinebutikken, er der indbygget kortplotter. De fører også mærker, der er kendte for høj kvalitet som er Lowrance og Simrad. Der er selvfølgelig forskel på model til model, og derfor er det altid en god ide, at du tager et kig på specifikationerne, inden du investerer. Du kan også altid kontakte vejlemarineservice.dk, for at få hjælp til valget af det rette ekkolod.

Pas bedst muligt på båden med Hempel bundmaling

Inden du sætter båden i vandet til sommer, er det en rigtig god ide, at du bundmaler. Du kan hos Marinebutikken finde Hempel Classic, der er et ideelt valg, når du skal bundmale båden. Hempel bundmaling beskytter undersiden mod alger, slim og ruer, samt anden begroning. Du kan altid være sikker på at Hempel bundmaling er en god sikring, når du skal ud at sejle, hen over sejlesæsonen. På siden kan du finde en smart tabel, der viser hvor mange bøtter Hempel bundmaling, du skal investere i. Det gør den ved at se på længde af båden og om det er en kortkølet eller langkølet sejlbåd, eller om det er en motorbåd. Er det første gang, du selv skal stå med Hempel bundmaling, er det altså en utroligt god hjælp. Det er selvfølgelig også vigtigt, at du holder øje med, hvor mange liter der er i den bøtte, du bestiller. På tabellen viser den også, hvor mange bøtter du skal bruge, i forhold til ¾ liter og 2,5 liter. Du kan finde den helt rigtige Hempel bundmaling hos vejlemarineservice.dk.

Marinebutikken forhandler alt i bådudstyr, og sørger for hurtig og sikker levering på 1-3 hverdage.