Frugtposer og hagesmækker med navn og tryk på lillekry.dk

Der tilbydes hos Lille Kry, en masse forskelligt tøj og tilbehør, til børnenes skolegang og hverdag. I sortimentet findes bl.a. frugtposer med navn eller hagesmækker med tryk, som fås til gode priser.

Bestil frugtposer med navn online på www.lillekry.dk

Lille Kry byder på et bredt udvalg af sjove og smarte løsninger til hverdagen. Herunder findes fx frugtposer med navn på, så barnet kan holde styr på sin egen frugt, i børnehaven. De smarte frugtposer med navn på er perfekte til hverdagen, så barnet altid kan få frisk frugt med i madpakken. Frugtposerne kan dog også bare bruges som en snack pose, hvor der kan komme kiks eller lignende i, hvis barnet er glad for at spise lidt forskelligt. De forskellige frugtposer fås i forskellige størrelser, alt efter hvilke behov man har. Dog kan der som udgangspunkt i alle frugtposerne, være en banen og et æble. Læs mere om mulighederne på www.lillekry.dk.

Stort udvalg af hagesmækker med tryk

Der findes i sortimentet hos Lille Kry, også flotte og smarte hagesmækker med tryk, til børn. De håndsyede hagesmækker med tryk, er fremstillet af et smart og vandafvisende materiale, så barnet ikke bliver beskidt af madrester eller savl. Hagesmækkerne fra Lille Kry findes også i forskellige størrelser og alverdens flotte farver, så man helt sikkert kan finde noget efter eget ønske. Hagesmækker med tryk kan være en god løsning til barnet når det er i børnehave, eller kan også blot gives som gave. Disse hagesmækker er fremstillet i lækkert og blødt økologisk bomuld, så barnet ikke vil føle nogen form for ubehag. Ligeledes kan der vælges mellem en række forskellige tekster eller citater på smækken, eller man kan designe sin egen tekst. Klik ind på www.lillekry.dk, hvor du kan læse mere om udvalget.

Besøg Lille Kry allerede i dag, hvor du kan kigge udvalget igennem og finde de helt rigtige produkter til dine og dit barns behov.