Danskproduceret håndsprit og bodylotion fra Badeanstalten

Badeanstalten er en hyggelig fabrik med rødder i Aalborg, hvor de hver dag prøver på at skabe kvalitets plejemidler af sunde råvarer. Du kan købe alt fra bodylotion og håndsprit til badesalt, læbepomade og flydende håndsæbe. Traditionerne og de nærende ingredienser har sat denne lokale virksomhed på Danmarkskortet, og de sælger nu i hele landet via et væld af forhandlere, men også direkte fra fabrikken på badeanstalten.dk.

Bodylotion og creme i bæredygtig kvalitet

Shop bodylotion, kropsolie og creme i nærende og naturlige varianter med lime, sheasmør m.v. på badeanstalten.dk. Med deres bodylotion og creme får du kun den bedste kvalitet. De har brugt mange timer på at udvikle de bedste kombinationer, der er med til at beskytte din hud. Det er de æteriske olier, som gør forskellen. Især her om vinteren, har vores hud brug for lidt hjælp til at holde sig fugtig og sund. Mange af os vil gerne tage afstand fra syntetiske ingredienser, som desværre er alt for hyppige blandt de store kosmetikselskaber. En lokal mulighed som Badeanstalten og deres plejende samt næringsrige bodylotion er et glimrende valg – ikke blot til dig selv, men også som gave. Mangler du f.eks. en julegave til veninden, som har brug for at være ekstra god mod sig selv? Så overvej en bodylotion eller evt. en af de unikke kropsolier.

Håndsprit med glycerin i høj kvalitet – Produceret ud fra retningslinjerne

Én ting er personlig sundhed, og en anden er folkesundhed. I disse tider har vi brug for håndsprit i det daglige både for vores egen og for samfundets skyld. Badeanstalten har udviklet en håndsprit med tilstrækkelig alkohol på 70 %. Det er nok til at dræbe mange typer af mikroorganismer effektivt. Den kommer også med glycerin, som er et blødgørende middel. Et stativ i flot design til din håndsprit kan også købes hos Badeanstalten. Den kan evt. hænge lige ved entreen, når gæsterne kommer ind, eller når du har været nede for at handle. Deres hånddesinfektion fås både på bøtte og som dispenser.

Køb bodylotion og håndsprit fra Badeanstalten fabrikken i Aalborg.