Virbac hundefoder og kalm til katte til gode priser hos Dyrlægens Gård

Hos Dyrlægens Gård findes der et bredt udvalg af forskellige produkter til dyr, som hjælper dem på vej med et sundere liv. Udvalget byder bl.a. på kalm til katte, samt forskellige Arthroflex produkter til gode priser.

Bestil sundhedsfremmende kalm til katte på dyrlaegensgaard.dk

Der findes hos Dyrlægens Gård et fornuftigt udvalg af forskellige tilskud af høj kvalitet til katte. Herunder fås der bl.a. kalm til katte, som er et naturligt tilskudsprodukt, der indskydes i kattens primære mad. Kalm til katte går naturligt ind og styrker kattens led, og beskytter den i højere grad mod gigt og ledsmerter, som ofte benyttes på ældre katte med skavanker og bevægelsesproblemer. Kalm til katte fra Dyrlægens Gård indeholder kun naturlige og kvalitetsrigtige ingredienser, som bl.a. grønlæbet musling, glucosaminoglycaner, omega-3 fedtsyrer og meget andet. Det er ofte en god ide at begynde at benytte kalm til katte tidligt, da det ofte kan være svære at rette op på kattens gigt og ledsmerter, hvis skaden allerede er sket. Køb kalm til katte på dyrlaegensgaard.dk, hvor du også kan læse mere om produkterne og deres muligheder.

Det kvalitetskendte Virbac hundefoder

Dyrlægens Gård byder på kvalitetsrigtigt Virbac hundefoder, som findes til fordelagtige priser. Virbac hundefoder indeholder en masse gode ingredienser til din hund, så den bibeholder en god balance og kan få et godt liv. Virbac hundefoder hjælper bl.a. med en god nyrefunktion, holder styr på vægten, giver en flot og glansfuld pels, sunde urinveje, samt mange andre fordele. Ligeledes kan Virbac hundefoder give støtte til led og muskler, og kan derfor være godt for ældre hunde, så hunden passer på dens muskulatur. Dette skyldes et korrekt proteinniveau i HPM-produktet, som er tilpasset til ældre hundes behov. Find ud af mere om Virbac hundefoder på dyrlaegensgaard.dk, og få det bedste foder til din hund.

Besøg Dyrlægens Gård allerede i dag, hvis dit kæledyr er udsat for sår eller mangler nyt godt foder.