Sund frokostordning til de firmaer i Århus, der ønsker lækker firmafrokost med masser af næring

Få måske byens bedste firmafrokost i Århus, der prioriterer sundhed, og som vægter høj kvalitet i råvarerne. God smag og sundhed hænger tæt sammen, når man bruger ordentlige ingredienser. Få mad, der smager af noget, og som giver et boost med energi. En frokostordning er også med til at reducere fravær og fejl (ifølge undersøgelser). Bestil allerede nu på frokostplus.dk.

Sublim oplevelse ved 12-tiden! Firmafrokost i Århus fra Frokost+

Hos Frokost+ tilbyder de en af Århus’ skarpeste frokostordninger. Bestil firmafrokost til alle egne i Århus med levering lige til dørtrinnet! Hver dag oplever I noget nyt og sundt. Det er altid spændende at se, hvad frokostbuffeten byder på. Nogle ansatte kan bedst lide at blive overrasket. Andre kan godt lide at tjekke menuen inden. Én ting er sikkert: Det har vist sig at være værdifuldt for mange dygtige virksomheder i Århus at tilmelde sig firmafrokost hos Frokost+. Man får rigtig fin valuta for pengene, og en sund buffet, der ganske enkelt smager. Det handler om at få mad med en god ernæringsprofil, som også har et højt indhold af kostfibre, sunde fedtsyrer osv. De ved, hvordan man laver virkelig sund mad hos denne leverandør, der også leverer til andre byer. Faktisk er Frokost+ populær i det meste af Østjylland.

Frokostordning siden 2009 – frokostplus.dk

Frokost+ har siden 2009 tilbudt høj service. Deres frokostordning bygger på kærlighed for god mad og fantastisk kvalitet. De glæder sig også til at servicere jer med ekstra forsyninger. Frokostordningen byder nemlig på en masse muligheder for tilvalg. Hvis der er et langt kundemøde, kan man bestille smørrebrød og sandwich. Hvis noget skal fejres, så er det måske aktuelt med en god kage? Hos Frokost+ glæder de sig til at høre om, hvad I ønsker af ekstra ting til jeres frokostordning. Deres frokostordning tager hånd om særønsker i alle århusianske virksomheder, fordi hver især har en unik arbejdskultur, en unik medarbejderstab og derfor også specielle behov.