Sund frokostordning og festmad ud af huset fra madkonceptet.dk

Madkonceptet er til dem, som ønsker høj kvalitet, men som ikke ønsker at lave maden selv. God mad kan selvfølgelig også fås som catering, og madkonceptet.dk er en af de førende i København, både inden for firmafrokost og tapas. Vælg 3-retters menu, og bestil buffet f.eks. til konfirmation og fødselsdag. Receptionsmad og lækkerier til julefrokost tilbydes også. Sundhed er i fokus, men uden det går på kompromis med smag.

Vælg flere typer mad ud af huset online

Få mad leveret ud af huset, der smager fænomenalt. Madkonceptet giver adgang til en lang liste med cateringmuligheder i København. De tilbyder f.eks. mad ud af huset som receptionsmenu og sæsons udsøgte tilbud. Vælg tapas og buffet til konfirmation. Der leveres bredt til hele Hovedstadsområdet og altid med fokus på kvalitet. Det gør det lækkert at vælge mad ud af huset fra specialisten, der aldrig er bange for en ny cateringudfordring. Deres diner transportable er yderligere beskrevet online. Der er desuden lagt vægt på sunde muligheder. De friske ingredienser er spækket ned næring og selvfølgelig masser af smag. Hos denne leverandør taler råvarerne for sig selv, og kokkene er med til at fremhæve deres sprog.

Det er værd at prøve firmafrokost

Flere firmaer i KBH benytter sig af firmafrokost. Der er en del af festmadsspecialisterne, som også har travlt i det daglige. Det gælder også Madkonceptet, der tilbyder en frokostordning, som er populær. Det er mad, som leveres til frokosttid. Det er noget, at københavnske virksomheder nyder godt af. Det er en sand kvalitetsfornøjelse at smage på deres frokostbuffet. Den kan også tilpasses dem, som har kostrestriktioner. Det er hurtigt at tilmelde sig firmafrokost på madkonceptet.dk, der har en formular på hjemmesiden. Efter en samtale er maden allerede på vej til jer. Man kan også købe ekstra ting til firmafrokost hos dem, hvis det skulle ønskes. Den indeholder bl.a. en masse sunde salater. Der er f.eks. en fyldig salat, og så er der en grønnere salat.