MarkOn – Firmagaver bidrager til det sunde fællesskab

Der er en stor håndfuld af danske firmaer, som tilbyder firmagaver til virksomhedens ansatte. Det er rigtig godt for samværet og fællesskabet – et sundt element på enhver arbejdsplads. Vores forhold til arbejdet har meget at sige for vores generelle velvære. At give f.eks. en firmajulegave op til juleferien har virkelig en del betydning her. I denne artikel kan du læse om MarkOn og deres gaveløsninger, som kan skræddersyes den enkelte. Gaveregn er et koncept fra dem, hvor modtageren selv kan vælge. De tilbyder også en række andre løsninger til firma som f.eks. merchandise med logo og løbetøj til DHL-stafet.

Køb danske firmagaver, og støt dansk design og produktion

Find danske firmagaver fra designervirksomheder. Dansk design står ikke kun højt på danskernes ønskeliste, men er særdeles anerkendt internationalt i forhold til vores lille lands størrelse. Hvis man som erhverv ønsker at give en dansk firmagave, så kan et af DK’s prominente designerhuse tages i betragtning. Det er alt sammen noget, at de hos MarkOn kan vejlede om. De har også skrevet lidt om emnet på markon.as, som sikkert kan give dig inspiration. Der er nemlig fokus på danske gaver, men også spiselige gavemuligheder som f.eks. chokoladeæsker – noget, som 100 % vil begejstre og glæde.

Bestil merchandise med logo online

MarkOn fører også merchandise med logo. Kataloget byder bl.a. på logo merchandise som caps og bolsjer, samt et bredt sortiment inden for nøgleringe, kuglepenne og USB-stik. Det vil nemlig være muligt at få logo på alle disse typer merchandise – noget som kan underbygge dit brand. Vingummi, tyggegummi og tasker er også blandt mulighederne. MarkOn kan også hjælpe med muleposer, drikkedunke, golfudstyr, kildevand og meget andet i logo merchandise. Tag kontakt til dem, og hør mere om paraplyer, navneskilte, krus etc. med firmalogo.

Bestil bl.a. merchandise med logo og danske firmagaver nemt online. MarkOn er en fantastisk partner, når de ansatte skal glædes. Det er bl.a. den personlige vejledning, der gør forskellen. Når det engang bliver tid til, at DHL-stafetten er mulig igen, så kan de også hjælpe med løbetøj.