Konsolborde og New Yorker vægge, som skaber lys, atmosfære og velvære

First Floor CPH tilbyder løsninger som konsolborde og New Yorker vægge til mødelokaler samt andre rum. Lys er vigtigt for vores velvære og helbred. Derfor er det også vigtigt at tænke lyset ind i din bolig eller kontor. Specialdesignede vægge og døre i New Yorker stil er en glimrende løsning, som lader lyset vandre. Det er noget, som skaber værdi.

Få et konsolbord i stål efter dine behov

Et konsolbord er en fantastisk løsning, hvor stålet får lov at tale sit eget sprog. Det er en stilfuld mulighed, der leder tankerne hen imod New Yorker stemning og moderniserede industribygninger. First Floor CPH har mange erfaringer med at designe konsolborde. De kan også hjælpe dig med at designe det perfekte konsolbord til din bolig eller til dit kontor. Sæt det evt. i konferencelokalet for et elegant udtryk. Alternativt kan konsolborde benyttes som sofabord, men deres anvendelse er ikke begrænset til disse. På firstfloorcph.dk er der inspiration til dem, der ønsker et nyt konsolbord.

Bestil en New Yorker væg til mødelokale fra firstfloorcph.dk

Lys er en vigtig del af vores trivsel. Især i disse vintermåneder, hvor solen er knap, og danskerne kæmper med D-vitamin mangel, er det vigtigt at tænke på at få nok lys. I mødelokalet er en New Yorker væg et godt valg. Den lader nemlig lyset vandre, så det ikke går tabt ved muren. Prøv evt. at kombinere en New Yorker væg og dør i mødelokalet for et fantastisk look. First Floor CPH designer New Yorker vægge fra bunden af. De tilbyder ikke kun New Yorker vægge til mødelokaler, men også til alle andre rum i hjemmet eller på kontoret. Hos dem får man en komplet og skræddersyet løsning i allerbedste kvalitet.

Der er mange ting, vi kan gøre for at optimere vores hverdag med henblik på sundhed og helbred. Lyset er vigtigt for vores trivsel, og en New Yorker væg samt dør vil bl.a. være et godt tiltag i mødelokalet eller konferencerummet. På firstfloorcph.dk finder du også inspiration inden for konsolborde i flot stål. Se de moderne udtryk på hjemmesiden.