Kakaosmør og hybenkerneolie fra Hedenhus er både økologiske og bæredygtige

Hedenhus har alt du skal bruge til dufte, kropspleje og kosmetik. Hos dem kan du finde økologiske æteriske olier som bl.a. hybenkerneolie. Det er også der, du finder både uraffineret og duftreduceret kakaosmør. På siden kan du desuden hurtigt finde frem til opskrifter på kosmetik, kropspleje og andet. Alt du skal bruge til opskrifterne, finder du hos dem.

Duftreduceret kakaosmør til kropspleje

Når du har brug for kakaosmør, så bør du have en god ide om, hvad de skal bruges til, inden du køber. De har nemlig både duftreduceret og uraffineret kakaosmør. Skal du gerne bruge det til kosmetik eller kropspleje, vil det uden tvivl være en god ide, at du vælger duftreduceret. Uanset om du er interesseret i duftreduceret eller uraffineret kakaosmør, vil du altid være sikret økologiske produkter. Kakaosmør har naturligt en meget stærk duft af chokolade. For at fjerne den duft gennemgår kakaosmør en proces med vanddamp, der gør duften ikke er så fremtrædende. Så selvom duften bliver reduceret, kan du være helt sikker på, at der ikke er anvendt nogle kemiske processer. Køber du kakaosmør fra Hedenhus, kan du desuden også indtage det, da det er lavet i levnedsmiddelkvalitet. Det er derfor noget, du kan anvende til desserter, chokolade eller anden madlavning. Kakaosmør er typisk i en fast form, men kan smeltes ved omkring 40° C.

Hybenkerneolie er ideel til hudplejeolier

Elsker du at lave dine egne kosmetiske produkter, eller er du ved at lære, hvordan man gør? Så er hybenkerneolie lige det, du har brug for. Det er en naturlig vegetabilsk olie, der anvendes i flere forskellige typer hudplejeprodukter. Hedenhus har hybenkerneolie, der er økologisk. Selve olien er presset fra hunderosens kerner. Du kan anvende hybenkerneolie til massage, det er dog anbefalet at fortynde den med ca. 10 %. Anvender du den uden at fortynde den direkte på huden, vil det nemlig efterlade din hud klæbrig. Der er dog en god gennemtrængning, og derfor er hybenkerneolie helt ideel at bruge til hudplejeolier. Når du skal opbevare din hybenkerneolie, skal den gerne stå køligt, men den må ikke få frost. Der er selvfølgelig forskel på, om du skal bruge det til professionel brug eller til dit eget forbrug. Du kan derfor købe flasker fra 30 ml til 2,5 liter. Hedenhus.dk er stedet for dig, der har brug for hybenkerneolie og god service. De kan altid besvare dine spørgsmål, uanset om det er angående æteriske olier eller deres opskrifter angående kosmetik og kropspleje.

Hedenhus har sat fokus på økologi og bæredygtighed, så du kan handle hos dem med god samvittighed.