Hold huden sund med skægolie, badesalt og massageolie m.m. fra Badeanstalten

Gør din hudplejerutine til en del af din overordnede sundhed med hjælp fra det unikke univers hos www.badeanstalten.dk. På den imponerende hjemmeside finder du udelukkende plejende produkter, der er med til at holde både din hud og dit mentale helbred friskt og sundt. Tag selv et kig rundt på siden, hvor du finder alt fra massage- og skægolie til badesalt og -scrubs m.m. Badeanstalten sørger for, at du, som helt menneske, er sund og rask.

Plej dit skæg til perfektion med nærende skægolie

Få det sundeste og mest velplejede skæg med en skægolie fra Badeanstalten. Skægolie er et produkt med mange gode kvaliteter, som dit skæg vil takke dig for at anvende. Flere kender problemet med, at skæg kan danne tørhed, irritation, kløe og nogle gange endda skæl. Alt dette modhjælper den naturlige og lækre skægolie, så du får det flotteste og sundeste skæg i byen. Olien, der også er kendt som allround olie, har mange andre anvendelsesmetoder, såsom til krop, ansigt og hår. Du kan læse mere om, hvordan du bedst bruger olien efter dine formål på siden.

Badesalt svøber din hud i sunde ingredienser med afslappende effekt

Badesalt er den nemme måde for dig at værne om din huds fugt og sundhed, samtidig med at hjernen får en pause fra hverdagens gøremål og travlhed. Badeanstalten forhandler badesalt og -scrubs i flere velduftende varianter, der har en nærende effekt på både krop og sjæl. Vælg selv den badeolie, du synes bedst om, og lad den være en del af dine bruse- og karbade. De forskellige duftvarianter er bl.a. rose og nektar, agurk og mynte m.fl., så der er noget for enhver smag. 

Sundhed består ikke kun af kost og motion, men handler også om at tage hånd om sig selv, både hvad angår din fysiske krop og dit mentale helbred. Opnå dette hos Badeanstalten i dag.