Gør noget godt for dig selv – på tales’ bog-app kan du slappe af med gode titler som Maze Runner

tales har til dags dato formået at etablere sig som Danmarks billigste boghandel på nettet. Det gamle navn Bogreolen.dk blev i 2020 til tales.dk som et led i deres store fokus på fornyelse og optimering. Prøv for eksempel den gratis bog-app til blandt andet lydbøger, og gå i gang med en fantastisk sci-fi serie som for eksempel Maze Runner.

Find alle genrer i denne smarte bog-app

Når du åbner den gratis bog-app fra tales til blandt andet lydbøger, åbner du døren for dine mange valgmuligheder som medlem af tales Premium. tales Premium er en abonnement-service, for dig der elsker romaner, fortællinger eller interessante fagbøger. Disse fås alle i forskellige formater hos tales, sådan at du kan følge med, uanset om du læser bøger på tryk, e-bøger eller lytter dig gennem timevis af lydbøger. Med den gratis lydbog-app fra tales, har du derfor altid et bibliotek i lommen, der også kan bruges udenfor normale åbningstider.

Læs eller genlæs den populære Maze Runner serie

En populær genre i appen fra tales er bestemt kategorien med fantasy. Blandt de mange titler finder du for eksempel serien Maze Runner, der er en fantastisk sci-fi serie for unge såvel som gamle. Den populære serie er udgivet i over 42 lande og har især fået tag i unge læsere verden over. Maze Runner består af 5 bøger i alt, som selvfølgelig alle forhandles hos tales. Historien om den unge hovedperson Thomas, der flygter gennem en farefuld labyrint, fås hos tales som trykt bog, e-bog eller lydbog. Du kan derfor helt selv bestemme, hvordan du vil opleve de nervepirrende eventyr, der har taget verden med storm. Maze Runner 1-3 er desuden filmatiseret, så der er masser at gå i gang med, hvis du interesserer dig for fantasy og ikke kender til den populære serie.

Besøg tales.dk for at læse mere om det store udvalg eller de mange fordele, du kan få godt af som medlem af tales Premium.