Effektlageret har udstyr til det sunde liv – Trangia, Lacrosse m.m.

Du vil opdage, der er utroligt gode grunde til at handle hos Effektlageret. En af disse er prismatch. De matcher selvfølgelig også prisen på kvalitetsmærker som Trangia og Lacrosse, du kan læse om i denne korte artikel. Der skal dog ikke herske sure miner, såfremt du klikker direkte ind til udvalget! Der er fuld forståelse for, hvis du skriver effektlageret.dk i din browser med det samme.

Trangia stormkøkkener til sund madlavning i naturen – www.effektlageret.dk

Effektlageret har længe forhandlet Trangia, som endnu længere har været et mærke, der har betaget og revolutioneret den måde, hvorpå vi nyder naturen. Det er en speciel oplevelse at kunne tilberede ting i naturen. Det giver nogle magiske øjeblikke, når man benytter Trangia stormkøkken og kogegrej. Prøv at forestille dig, at du er ude for at samle kantareller. I stedet for at vente med at tage glæde af goderne, så kan du tilberede en svampe-pastaret ude i det fri. Det kan være, du evt. har forkogt noget pasta og har taget nogle urter med samt noget med umami smag. Det kan også være, du blot vil have en løsning til at lave en kop kaffe i det fri? Her er Trangia også et godt valg. På effektlageret.dk fører de bl.a. Trangia gasbrændere, stormkøkkener, sikkerhedsflasker, kedler og nylonetuier. Effektlageret tilbyder også god vejledning vedr. Trangia og deres produkter, hvis du kontakter dem.

Lacrosse er lig med komfortable gummistøvler, der sikrer dig høj velvære

Lacrosse er også et unikt og funktionelt mærke, der bl.a. står bag fodtøj i flotte design. Man kommer vist ikke udenom, at Lacrosse har sat sit præg på gummistøvler og har gået i spidsen. Deres varme Ridgetop vinterstøvle er et rigtig solidt valg i disse kolde tider. Har du behov for nogle ordentlige støvler? Så vælg Lacrosse. Se de flotte Lacrosse gummistøvler nu på www.effektlageret.dk, og få 14 dages fri bytteret.

Det er sundt at komme ud at røre sig. Nogle af os kan ikke få nok af naturen og dens mange mirakler. Har du behov for nyt udstyr? Se udvalget fra Trangia og Lacrosse nu på effektlageret.dk.