Den skønneste kropspleje – Fast håndsæbe, ansigtsolie m.fl.

Køb skønhedspleje til badeværelset hos Badeanstalten, som har en hyggelig fabrik nær Aalborg, der tilbyder danskproduceret ansigtsolie og fast håndsæbe. Læs mere om dette skønne udvalg i artiklen her samt ved at besøge badeanstalten.dk.

Smuk og fast håndsæbe fra Badeanstalten

Badeanstalten er en traditionsrig producent af fast håndsæbe, som tilbyder muligheder, der er fremstillet af kvalitetsfulde vegetabilske olier. Der er bl.a. benyttet forsæbet kokosolie under fremstillingen. Med fast håndsæbe fra www.badeanstalten.dk får du et lækkert skum uden brug af sulfater. Det er nemlig ikke så nemt at opnå de luksuriøse sæbebobler uden sulfater, men igennem en lang række af tests, har Badeanstalten opnået et eksklusivt resultat udelukkende med naturlige ingredienser. Se den flotte og faste håndsæbe, der bl.a. har udseende som mosaikker. Køb sæberne enkeltvist, eller bestil en flerpak med faste sæbeprodukter til lang tids brug. Hver type er en oplevelse i sig selv.

Ansigtsolie og serum fra dansk fabrik

Badeanstalten adskiller sig ved at benytte de bedste råvarer, gamle traditioner og nye teknologier. Dette er grundprincippet bag virksomheden, og det gælder naturligvis også for deres ansigtsolie. Køb serum til ansigtet og ansigtsolie i en virkelig god kvalitet. Du finder flere typer ansigtsserum og ansigtsolie på badeanstalten.dk, der tilbyder luksuriøse oplevelser med naturens egne ingredienser. Ansigtsolie fra denne danske fabrik tilbydes også i butikker rundt omkring i hele landet, men du kan naturligvis også bestille direkte fra producenten på www.badeanstalten.dk. Forkæl dig selv eller din veninde med lækker ansigtsolie og serum fra udvalget, der tilbyder plejemidler til enhver hud-, hår- og kropstype.

Gå ikke glip af det eksklusive wellness sortiment med ansigtsolie og fast håndsæbe hos Badeanstalten. Når du nu er inde på hjemmesiden, så kig også på udvalget af massageolie, barbersæbe, badesalt, body scrub og meget andet luksuriøst. Hos Badeanstalten finder du også body wash og body lotion til din kropstype – alt sammen af de skønneste ingredienser fra Moder Natur. Der tilbydes fri fragt over 499 kroner.