Dan Egtved har alt til landbrugsdyr – fanggitter til kødkvæg og udstyr til hestestald m.m.

www.dan-egtved.dk forhandler staldinventar i et bredt og varieret udvalg, som du roligt kan gå på udkig efter for at finde det, du søger. Hvad end du holder heste, kvæg eller et helt tredje dyr, kan du regne med Dan Egtved, hvis produkter alle har fokus på dyrevelfærd. Gå selv på udkig mellem alt fra fanggitter til kødkvæg til udstyr til hestetald og meget andet på den anerkendte hjemmeside.

 

Justerbar fanggitter til kødkvæg af flere racer

Hvis du er på udkig efter en model af fanggitter til kødkvæg, som er behageligt og ordentligt for dyret, er Dan Egtved det kloge valg for dig. På det kvalitetsbevidste sortiment finder du fanggitre til kødkvæg i flere varianter, så du selv kan vælge den slags, der lever op til dine behov og som dine kvæg har det bedst i. Det smarte ved disse fanggitre til kødkvæg er, at de er justerbare, og du derfor til enhver tid kan justere dem til dine kvæg uden brug af værktøj. Læs mere om fanggitter til kødkvæg på siden for at finde ud af, hvordan det kan hjælpe dig til den bedste dyrevelfærd for dine kvæg.

Høj dyrevelfærd med godt udstyr til hestestald

Du finder det bredeste udvalg af udstyr til hestestalden hos Dan Egtved, hvor du altid er sikret høj og holdbar kvalitet, som kommer både dig og dine heste til gode. Af udstyr til hestestald finder du alt fra foderopbevaring og drikketrug til måtter, gitre og meget andet. Så hvad end du leder efter ny metode at opretholde din hests og staldens hygiejne, mangler ny smart opbevaring til mad og drikke eller noget helt andet, så finder du det her. Alt udstyr til hestestald du finder på siden er af den bedste og mest specialiserede kvalitet på markedet. 

Tøv ikke med at lade Dan Egtved stå for den bedste velfærd for dine dyr, samtidig med at du er sikret god kvalitet i dit landbrug.