Bjergkrystal og Buddha figur – Harmonisk sortiment på tessies.dk

Ønsker du og ro og velvære? Leder du efter genstande, som har været brugt i meditation? Hos Tessies sælger de en masse orientalske ting, som måske også kan hjælpe dig til et mere harmonisk liv. Her kan du læse om nogle af deres produkter – nemlig Buddha figurer og bjergkrystaller. Hvis du kigger videre på tessies.dk, så vil du også kunne finde prismer, penduler, drømmefangere og forskellige typer sten.

Køb en flot Buddha figur på www.tessies.dk

Der er rigtig mange også her i landet, som har en Buddha figur eller flere af slagsen udstillet. Det betyder ikke nødvendigvis, at alle er buddhister, men nogle vælger dem også blot for pynt og stemningens skyld. Uanset hvad, finder du nogle prægtige Buddha figurer hos Tessies, som sælger modeller i mange størrelser. Du vil opdage, at der også sælges mange typer: Nogle med et leende og humoristisk udtryk og andre i en mere højtidelig stil. Du finder samtidig varianter i alverdens farver. Klik ind på tessies.dk nu, og køb en Buddha figur. Hvis du kommer forbi Fiolstræde i København, så kan du også kigge nærmere på dem.

Vælg en bjergkrystal i flere udgaver – Muligvis effektiv ifm. velvære

Bjergkrystaller er også noget, som de er specialist i. Køb bl.a. penduler med bjergkrystaller og andre ting, hvor denne type krystal er en del af. De kan dog også købes for sig selv. Nogle siger, at bjergkrystaller er med til at beskytte mod negative vibrationer. Det siges også, at de er med til at åbne op for den positive energi. Mange danskere vælger også at købe bjergkrystaller med en tro om, at de måske kan beskytte mod vandstråling og jord samt som en personlig arbejdskrystal. Uanset om du tror på nogle af disse egenskaber, eller du blot ønsker en bjergkrystal som pynt, kan de vejlede dig hos Tessies, der leverer til hele landet. Du finder også fragtinfo omkring bjergkrystaller og andet på tessies.dk.

Prøver du at skabe harmoni i din dagligdag? Jagter du et sundere liv med mere velvære? Prøv at se Tessies udvalg, som måske kan hjælpe dig. Kig efter Buddha figurer, bjergkrystaller etc. online.