Beroligende strik – find både by Permin garn og Sandnes Sisu garn hos VegaGarn

Har du brug for noget lækkert nyt garn til et kommende strikkeprojekt? Så er VegaGarn et glimrende sted at starte med at kigge. Ikke nok med at de har et ekstra bredt udvalg fra velkendte mærker som By Permin garn, Sandnes Sisu garn og lignende, men serviceniveauet er samtidig helt i top, uanset ordrens størrelse. Læs mere om butikken og om deres katalog herunder.

By Permin garn og andet kvalitetsgarn i skønne farver

Det er altid en fornøjelse at besøge www.vegagarn.dk og kigge deres katalog med garn igennem, uanset om man ved, hvad man skal bruge, eller bare er der for at kigge sig lidt omkring. Det skyldes ikke mindst, at man altid finder en masse velkendte kvalitetsmærker hos dem, f.eks. by Permin garn. By Permin garn kombinerer en utrolig lækker blødhed med flotte farver, der garanterer at slutproduktet nok skal blive både smukt og blødt, hvad end man strikker en fin vinterhue, en sweater eller et par lune vanter. Og med så mange fine varianter af garn, som man finder i kataloget med by Permin garn, er det ikke nogen besværlighed at finde en type, som passer perfekt til dit næste strikkeprojekt, f.eks. Esther Color, Elsa, Dagmar eller Betty. Der er virkelig meget at vælge imellem.

Se også udvalget af Sandnes Sisu garn til strik og hækling

Et andet mærke som du endelig skal huske at kigge lidt nærmere på, hvis du besøger VegaGarn disse dage, er Sandnes Sisu garn. Sandnes Sisu garn besidder samme fine egenskaber som by Permin garn, altså at garnet både er utrolig blødt og samtidig leveres i inspirerende og flotte farver. Et højt niveau af kvalitet sikrer desuden, at tøj, man strikker med både by Permin garn og Sandnes Sisu garn, nok skal holde sig flot i ekstra lang tid frem.

Besøg eventuelt selv den danske online strikkebutik, og få et kig på deres smukke udvalg fra både by Permin garn og Sandnes Sisu garn.