Stigrus, brudsten og mange andre råstoffer til dine udendørs projekter

Virksomheden E. Krag Råstoffer A/S har en hjemmeside, der hedder www.ekrag.com. De blev etableret tilbage i år 1954 og har siden da været en pålidelig leverandør af råstoffer til bygge- og anlægsindustrien i Danmark og Tyskland. Et af deres materialer er stigrus, der er et rigtig god produkt til stier og gangarealer. Derudover har de et stort udvalg af brudsten, der kommer i forskellige størrelser.

Anlæg smukke og solide stier med stigrus 

Stigrus er et produkt, der er beregnet til at blive lagt på stier og gangarealer. Det stigrus som virksomheden forhandler er 0 – 8 mm. Grundet dets specielle sigtekurve er materialet nemt at komprimere og ligger utrolig stabilt. Stigrus er en type grus, der er en blanding mellem knust granit og stenmel. Det kan også anvendes til anlægning af petanquebaner. Har du interesse for stigrus, så kan du kan kontakte dem angående et tilbud. Det er muligt at kontakte dem både på telefon og mail.

Køb flotte blok-, gabion- og brudsten hos E. Krag Råstoffer A/S

E. Krag Råstoffer A/S forhandler et stort udvalg af brudsten, bloksten og gabionsten til mange forskellige formål. Udvalget tæller bl.a. et varieret udsnit af brudsten, der kan fås i mange størrelser. Derudover finder du sorte bloksten og gabionsten i flere typer og størrelser. De har f.eks. sorte Hyperite gabion- og bloksten, der begge er meget flotte og dekorative sten af bjergarten sort Hyperite. De sorte brudsten, der ses på hjemmesiden, bliver primært fremstillet til kystsikring. Udvalget spænder også over varianter af brudsten, der er flotte at bruge til støttemure, stendiger og gabioner m.m. De er leveringsdygtige i grå eller røde brudsten og gabionsten i hele træk, ring gerne og hør nærmere.

Har du spørgsmål eller ønsker du rådgivning om produkterne, så er du altid velkommen til at kontakte dem. Derudover tilbyder de skræddersyede løsninger. Det er muligt at se nogle af produkterne på deres 20.000 m2 lagerplads på Aabenraa Havn. Virksomheden drives i dag med samme ånd, som da den blev stiftet for mere end 70 år siden. Missionen er, at E. Krag Råstoffer A/S ønsker at være den foretrukne leverandør af råstoffer til professionelle. Deres nøgleord er samarbejde, pålidelighed og saglighed, hvilket gennem generationer har sikret dem langvarige kunde- og leverandørrelationer.

Der lægges vægt på at yde en høj service og tilbyde stort set alt inden for råstoffer. De har et større udsnit af granitskærver, gabionsten, stenmel m.m., der kan ses på deres store lagerplads på Aabenraa Havn. Du kan se mange af deres produkter på hjemmesiden, og ellers kan du altid skrive til dem eller ringe og høre nærmere. Kontortiden er mandag til torsdag fra kl. 8.00 – 16.30 og fredag fra kl. 8.00 – 15.00.